Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zomer bij Weizigt - Workshop Bezige bijtjes (vanaf 6 jaar)

Zomer bij Weizigt - Workshop Bezige bijtjes (vanaf 6 jaar)

Vier je zomer bij Weizigt!
Een bomvol programma vol leuke activiteiten zorgen ervoor dat jij je niet gaat vervelen!

Woensdag 22 augustus organiseert Weizigt de workshop Bezige bijtjes!
Word een echte Imker! Weet jij wat een bij het hele jaar doet en waarom bijen honing verzamelen? Kom woensdag 22 augustus naar Weizigt want dan vertelt Meta Bosch, onze imker, alles over bijen. Natuurlijk nemen we een kijkje in de Bijenstal, proeven we van de honing en maken we een kaarsje. Aan het eind van de workshop krijg je een Imkerdiploma mee naar huis!

Tijd: 10.00 uur - 11.30 uur
Locatie: Bijenstal
Kosten: €5,- (deze euro's gaan direct in de spaarpot voor de Beestachtige Kast)
Aanmelden: Er kunnen maximaal 20 kinderen deelnemen. Meld je dus snel aan voor deze workshop door te mailen naar weizigt@dordrecht.nl.Kom jij ook?
Deze zomer staat in het teken van de Beestachtige Kast die wij graag naar onze Stadsboerderij willen halen. Een kast die op een speelse manier en met behulp van ronddraaiende informatieblokken, verborgen vakjes, spelletjes en puzzels bezoekers van alles vertelt over onze boerderijdieren. Daarom organiseren wij deze zomer allerlei leuke, creatieve, sportieve en ook nog eens leerzame activiteiten. We vragen daarvoor een kleine bijdrage die we vervolgens direct in de spaarpot voor de Beestachtige Kast stoppen. In ruil voor jouw kleine bijdrage organiseren wij dus een zomer vol leuks en help jij ons de Beestachtige Kast naar onze Stadsboerderij te halen. Best een goede deal toch? Doe (en help) je ook mee?

Wanneer?
22 augustus 2018 van 10.00 tot 11.30 uur
Organisator
Duurzaamheidscentrum Weizigt
770 82 00
weizigt@dordrecht.nl
Locatie:
Stadsboerderij, Van Bearleplantsoen 30
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.