Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Themarondleiding bij de Meest Eigentijdse Schilderijen Tentoonstelling

Themarondleiding bij de Meest Eigentijdse Schilderijen Tentoonstelling

Op 1 juli opende de nieuwe tentoonstelling De Meest Eigentijdse Schilderijen Tentoonstelling. Duik met deze rondleiding in de wereld van de hedendaagse schilderkunst. Met recent werk van 28 Nederlandse schilders laat het Dordrechts Museum zien dat de schilderkunst springlevend is.

26 augustus 2018
Tijd 14:30 uur
Prijs € 5,- excl. museumentree

Meer informatie vindt u op de website

Wanneer?
26 augustus 2018 van 14.30 tot 00.00 uur
Organisator
Dordrechts museum
(0)78 770 8708
info@dordrechtsmuseum.nl
Locatie:
Museumstraat 40
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.