Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zomereditie van Kunstmin Live

Zomereditie van Kunstmin Live

Op zaterdagavond 1 september opent Kunstmin het seizoen met een speciale Zomereditie van Kunstmin Live. Dit muzikale feest in de tuin van Schouwburg Kunstmin is gratis toegankelijk.

Tien muzikanten en singer-songwriters uit de regio, die eerder te gasten waren in de talkshow, komen samen om de zomer af te sluiten tijdens dit feest in de buitenlucht. Naast de vaste Kunstmin Live huisband The EasyTones staan de volgende muzikanten en singer-songwriters op het programma: Sanne Monster, Duo Mu-Chique, Ilse Bevelander, Wendy Hoogendijk, Onno Kuipers, Walter Kuipers, Eefje Mesker, The Wanderers, Lotte Okkerse en Jennifer Evenhuis. Van Het Dorp (Wim Sonneveld) tot een Dordtse versie van Empire State of Mind (Jay-Z & Alicia Keys); de regionale artiesten spelen nummers uit eerdere Kunstmin Live edities en brengen daarnaast ook hun eigen repertoire ten gehore. Tussen de concerten door worden ze geïnterviewd  door presentatoren Marjolijn Meijers en Kees Thies.

Vanaf 18:00 uur is het Theatercafé geopend en om 20:00 uur start het eerste concert. Het programma is gratis toegankelijk, kent geen pauzes en men kan doorlopend in- en uitlopen. Via www.kunstmin.nl is een arrangement te koop voor € 12,50 per persoon waarmee men zich verzekert van een goede zitplaats, een heerlijke borrelplank en een halve fles wijn.

Over Kunstmin Live najaar 2018
Kunstmin Live start altijd om 20:00 uur en vindt komend najaar plaats op za 1 september 2018 (Zomereditie), wo 10 oktober (Rob Kamphues), wo 14 november (Peter Brusse) en wo 12 december (Henny Huisman) bij Schouwburg Kunstmin.

Info en tickets via www.kunstmin.nl

Foto: Tom Croes - Maarten Teekens - The Easytones

Wanneer?
1 september 2018 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Schouwburg Kunstmin
Locatie:
Sint Jorisweg 76
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.