Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Auditie voorstelling bij ToBe Jeugdtheaterschool

Auditie voorstelling bij ToBe Jeugdtheaterschool

Jongeren van 13 tot met 20 jaar die willen spelen in een professionele voorstelling kunnen op zaterdag 1 september auditie doen bij ToBe Jeugdtheaterschool. De auditie vindt plaats in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht, om 16.00 uur. Deelname aan de auditie is gratis. Meer info en aanmelden via www.tobe.nl.

De jongeren die door de auditie komen maken deel uit van de talentgroep Productie, met deze groep maakt ToBe ieder seizoen een eigen voorstelling. De spelers gaan een spannend en leuk jaar tegemoet. Samen met regisseur, Themba Schmitz, en een professioneel productieteam werken de jongeren toe naar een voorstelling die op 4 en 5 mei 2019 speelt op een bijzondere locatie in Dordrecht. Tijdens het repetitieproces ervaren de spelers de verschillende fases van het maken van een voorstelling en krijgen ze ook te maken met zang, dans, decor, kostuums, licht en publiciteit. Dit jaar is het extra bijzonder, omdat de Productie meedoet aan het landelijk project Theater Na de Dam, www.theaternadedam.nl.

Theater Na de Dam
Met de voorstelling vertegenwoordigt ToBe Jeugdtheaterschool Dordrecht voor Theater Na de Dam. In het kader van dit project spelen jongeren door heel Nederland op Herdenkings- en Bevrijdingsdag locatievoorstellingen gebaseerd op verhalen uit de Tweede Wereldoorlog. De spelers gaan op zoek naar lokale verhalen uit de geschiedenis van Dordrecht.

Wanneer?
1 september 2018 van 16.00 tot 00.00 uur
Organisator
Tobe Cultuurcentrum
088-8885372
info@tobe.nl
Locatie:
Locatie Energiehuis, Noordendijk 148
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.