Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start Schilderlessen (5 lessen)

Start Schilderlessen (5 lessen)

Vanochtend start weer een korte cursus van 5 schilderlessen. Er wordt geschilderd met diverse materialen: acryl aquarel of olieverf. Men maakt zelf de keuze uit het materiaal en de stijl van abstract of modern.

Er wordt een opdracht gegeven, maar men kan ook met een eigen idee aan de slag gaan.

Tijd: 9:30-11:30 uur
Locatie: De Gravin, Vijverlaan 1004.
Kosten: € 57,50 excl. materiaal

Voor meer informatie en aanmelden: Riet Meyer, 06-17490971

Foto: Riet Meyer

Wanneer?
3 september 2018 van 09.30 tot 11.30 uur
Organisator
Riet Meyer
06-17490971
riemeg@gmail.com
Locatie:
De Gravin, Vijverlaan 1004
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.