Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorrondes NK Stoepranden Sterrenburg

Voorrondes NK Stoepranden Sterrenburg

Ben jij goed in stoepranden of vind je het leuk om een potje te stoepranden. Kom dan een gezellig potje stoepranden. Wij organiseren de voorrondes voor het NK, dus doe je het die dag een beetje goed dan vertegenwoordig jij Dordrecht op het NK. Laat zien dat jij het beste stoeprand talent bent uit Dordrecht!

De winnaars plaatsen zich dan voor het NK stoepranden op 16 september en zullen de winnaars van de voorrondes een uitnodiging mee krijgen van de Toppiecoaches. Voor meer informatie over deze finale kijk op Jantje Beton, of vraag het je Toppiecoach!

Leeftijd: 6 tot 12 jaar (met ouders)
Tijd: 15:30 tot 17:30
Locatie: BSO De Boomhut, Ockenburg 44, 3328 TG Dordrecht, Sterrenburg
Plaatsen: maximaal 32 kinderen
Kosten deelname: gratis
Aangeboden door: Toppie Dordrecht & Stichting Hattrick

Aanmelden via de website van Toppie

Wanneer?
6 september 2018 van 15.30 tot 17.30 uur
Organisator
Toppie Dordrecht
Locatie:
BSO De Boomhut, Ockenburg 44
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.