Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorstraat Noord Festival

Voorstraat Noord Festival

Het programma van het Voorstraat Noord Festival is rond. De 11e editie van dit kindervriendelijke- en creatieve festival vindt plaats op zaterdag 8 september van 12:00 - 23:00 uur. Er zijn zes podia, waarvan vier met muziek. Dit zijn Nieuwbrug-, Hide Away-, GetBack-, DOOR-, Popcentrale- en Wereldwijven podium.  Er is een rodeostier- en sumoworstelchalenge, cowboy Freek komt een spannend verhaal vertellen, er is goede catering en een afterparty met Zwarte Lola ruimt op, in Het Magazijn.

Op de podia zijn artiesten als Peter Maunder, Cochon Bleu, The Revenue, Sonic Boom, The Koori@nders, en Blues Sparks, Matt Rooso trio en The Wanderers. Dit jaar is er als afsluiter een Caribische verassing van het eiland Bonaire: Mimoun and the Healers. Uiteindelijk spelen er over de dag en avond meer dan 20 bands. Hopelijk overbodig te vermelden: voor kinderen is gehoorbescherming geen overbodige luxe als je in de buurt van de bands komt.

Bij het Turfsteiger/Wijnhuis 167 podium is de 'live entertainment show'. Voor de kinderen is To-Be en Joy2dance weer van de partij en je kan mozaïeken bij Mozamuse. Op de Nieuwbrug mag je dit jaar tegen een kleine vergoeding Sumo worstelen tegen je beste vriend of vriendin of de rodeostier temmen. Degene die het langste blijft zitten wint een meter bier, direct te verorberen.

Na 18:00 gaat het festival door met twee podia met muziek bij café The Hide Away en de Riedijk (Popcentrale-podium). Op de Riedijk vindt vanaf 18:00 uur de (m)eet and greet buurtborrel plaats.

Het programma wordt ter plekke uitgedeeld en is te downloaden op de site: http://www.voorstraatnoord.nl/editie-2018.html

Wanneer?
8 september 2018 van 12.00 tot 23.00 uur
Organisator
Voorstraat Noord Festival
Locatie:
Voorstraat Noord; Riedijk
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.