Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Pop-up Talentenfluisteraar

Pop-up Talentenfluisteraar

Ontdek jouw talent!
Een talent is niet per se iets waar je goed in bent of waar je in uitblinkt. Een talent is vooral een activiteit waar je heel blij van wordt, waar je ogen van gaan stralen en waarbij je de tijd vergeet. Elk kind heeft dus bakken talent! Kinderen zijn zich alleen vaak niet bewust van hun talent. Anderen kunnen hen hierbij helpen. En dat is precies wat de Kindertalentenfluisteraar doet: kinderen helpen om hun talenten te ontdekken en benoemen op een laagdrempelige manier.

Tijdens deze speciale ochtend en middag in de Blauwe Kamer zijn er meerdere sessies van 30 minuten. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan via email. Hierna hoor je per mail hoe laat je deze dag precies wordt verwacht. Competent Together is een praktijk voor orthopedagogiek, kindercoaching en talentenbegeleiding. Klik hier voor meer informatie.

Praktische informatie
Datum: zaterdag 8 september
Tijd: meerdere sessies van 11.00 - 15.00 uur
Locatie: de Blauwe Kamer van Stadsbibliotheek Dordrecht
Toegang: gratis | aanmelden via m.vandijk@competenttogether.nl

Wanneer?
8 september 2018 van 11.00 tot 15.00 uur
Organisator
De Bibliotheek AanZet
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.