Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Dag hockey-, tennis-, (beach)volleybal en bootcampvereniging Schenkeldijk-Zuid

Open Dag hockey-, tennis-, (beach)volleybal en bootcampvereniging Schenkeldijk-Zuid

Op zaterdag 8 september 2018 bieden de verenigingen DMHC (hockey), C.C. (tennis), Next Volley Dordrecht (volleybal) en Gymforce One (bootcamp) de gelegenheid om geheel vrijblijvend kennis te maken met deze sporten. Zowel de jeugd als volwassenen kunnen bij één van de verenigingen langskomen om sfeer te proeven, informatie in te winnen of om zelfs een training of clinic te volgen.

Open Dag Schenkeldijk-Zuid Gratis kennismaken
Door deze gezamenlijke inspanning van de 4 verenigingen op Sportpark Schenkeldijk-Zuid krijg je de mogelijkheid om op één dag kennis te maken met diverse sporten. Je neemt een kijkje op het terrein of hal, proeft sfeer en kan eventueel meedoen met een proefles of clinic. Binnen deze sporten zijn vele mogelijkheden om te beoefenen. De jongsten leren de sport op een speelse manier, kunnen vanuit de jeugd eventueel doorstromen naar het hoogste niveau of vinden op latere leeftijd recreatief sporten al genoeg. Bij elke vereniging zal de gastvrouw/gastheer al je vragen beantwoorden.

ProgrammaOp de volgende tijden houden op 8 september de drie sportverenigingen open huis voor de jeugd:
10.00 - 11.00 uur  Bekijk een Bootcamp-les
   vanaf 11.00 uur  Probeer Bootcamp zelf eens!
11.00 - 14:00 uur  Tennisproefles of rondleiding (CC)
11.00 - 12.00 uur  Volleybalclinic voor alle leeftijden (Next)
14.00 - 19:00 uur  Volleybalwedstrijden topteams (Next)
n.n.b.  hockeyclinic (DMHC)

Bootcamp
Op de dag is er om 10.00 uur ook de mogelijkheid om naar Bootcamp-les te kijken achter de velden van tennisvereniging C.C. of om 11.00 uur zelf mee te doen.

Proeflidmaatschap
Iedereen mag op deze Open Dag van 8 september gratis meedoen. Besluit men lid te worden dan zijn er verschillende interessante aanbiedingen. Geïnteresseerden kunnen zich op de dag zelf melden bij elke sportclub.

Wanneer?
8 september 2018 van 10.00 tot 00.00 uur
Organisator
DMHC, Tennisvereniging CC​, Next Volley Dordrecht​ en Gymforce One​
Locatie:
Sportpark Schenkeldijk-Zuid
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.