Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Monumentendag 'Kunst over Europa' bij Kunst & Vorm

Open Monumentendag 'Kunst over Europa' bij Kunst & Vorm

In het kader van de landelijke Open Monumentendagen is er op zaterdag 8 en zondag 9 september toont KUNST & VORM hedendaagse kunst van verschillende kunstenaars uit o.a. Tsjechië , Polen, Italië, Nederland met het thema " Europa "

Europa kreeg reeds eerder verbeeldingen geïnspireerd door de Griekse mythologie in de beeldende kunst. De God Zeus die volgens de mythe verbleef op de berg Olympus, vermomd zich als een stier en verleid de beeldschone maagd Europa.

Geopend:
Zaterdag 8 september van 10.00 tot 17.00 uur.
Zondag 9 september van 12.00 tot 17.00 uur

(Verder op de bekende openingstijden tot 1 oktober. Buiten deze tijden op afspraak.)

Wanneer?
Van 8 september 2018 00.00 uur tot 9 september 2018 00.00 uur
Organisator
Kunst en Vorm
Locatie:
Gravenstraat 31
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.