Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Monumentendag Bonifatiuskerk - Optredens Lenny Kuhr

Open Monumentendag Bonifatiuskerk - Optredens Lenny Kuhr

Tijdens de jaarlijkse Open Monumentendagen kun je de Bonfire kerktoren beklimmen, maar er is ook een special guest! Zangeres Lenny Kuhr geeft driemaal een optreden in Bonfire. Deze zangeres was de enige Nederlandse winnaar tot nu toe van het Eurovisie Songfestival.

Benieuwd? Kom ook!
Dit jaar zijn de Open Monumentendagen op zaterdag 8 september en op zondag 9 september. Bonfire is deze dagen open voor bezoekers om het pand te bezichtigen of beklimmen! Entree: gratis

Behoeft Lenny Kuhr nog een introductie? Sinds ze in 1969 het Eurovisie songfestival won is zij niet meer weg te denken uit de Nederlandse scene. Met haar sterk door Portugese Fado geïnspireerde liederen weet ze al jaren de luisteraars te raken en dat zal ook tijdens haar optreden in Dordrecht gedurende de Open Monumenten Dagen niet anders zijn.

Bijgestaan door gitarist Reinier Voet en bassist Micha Kool brengt Lenny een selectie van het programma ‘Het lied gaat door’ waar ze komend seizoen mee door het land zal trekken.

Optredens om: 14.15, 15.15 en 16.15 uur
Toegang: gratis

Wanneer?
9 september 2018 van 14.15 tot 17.15 uur
Organisator
Bonfire Dordrecht
078-737 03 65
info@bonfiredordrecht.nl
Locatie:
Wijnstraat 117
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.