Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start Lotgenotengroep voor mensen met angst- en dwangklachten

Start Lotgenotengroep voor mensen met angst- en dwangklachten

Heb je last van angst en/of dwang? Kom erover praten.
Op woensdag 12 september start de Angst, Dwang en Fobie stichting in Dordrecht een lotgenotengroep voor mensen met angst- en dwangklachten. De groep komt vijf avonden bij elkaar – 1 keer per maand – en wordt begeleid door getrainde ervaringsdeskundigen.

Gevoelens van angst en dwang kunnen je leven behoorlijk ontregelen. Misschien ben je bang om de straat op te gaan, heb je smetvrees of loop je eindeloos te tobben. Je bent zeker niet alleen. Het kan heel erg opluchten om erover te praten met andere mensen die begrijpen wat je voelt.

Deelname aan de lotgenotengroep kosten €50,-.
In het najaar start bij voldoende deelnemers een nieuwe groep.
De data zijn als volgt:
12 september
17 oktober
7 november
28 november
19 december

Informatie en aanmelden via tel: 0343-521031, email of de website

Wanneer?
12 september 2018 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
de Angst, Dwang en Fobie stichting
0343-521031
lotgenotencontact@adfstichting.nl
Locatie:
Hoort u na aanmelden
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.