Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Blockbuster-avond van Kinepolis

Blockbuster-avond van Kinepolis

Veel actie, humor en voetbal: dat zijn de ingrediënten die Final Score tot de ultieme Bier, Burgers & Blockbuster-film maken. Dave Bautista (Drax uit Guardians of the Galaxy) speelt de hoofdrol als een ex-soldaat die tijdens de gijzeling van een heel voetbalstadion alles op alles moet zetten om duizenden levens te redden. Zijn sidekick zorgt voor de komische noot; hij zelf voor de dikke actie. Kinepolis doet de rest en maakt er een ideale filmavond van met voordelige biertjes en burgers.

Proosten met bier en burgers
Roep al je vrienden bij elkaar en check op 12 september de Bier, Burgers & Blockbuster-avond bij Kinepolis. Je ziet hier niet alleen de voorpremière van Final Score, maar kan jezelf (en je vrienden) ook trakteren op lekkere hamburgers en ijskoud bier voor slechts € 1,- per stuk. De ultieme setting voor deze gloednieuwe actiefilm, die in het echte oude stadion van West Ham United is opgenomen.

Final Score
In de film valt een groep zwaarbewapende criminelen met veel geweld een stadion binnen tijdens een voetbalwedstrijd. Nietsvermoedende supporters veranderen in angstige gijzelaars, die hun leven niet zeker zijn tot de eis om losgeld is ingewilligd. Ex-soldaat Michael Knox staat voor de onmogelijke opdracht om alle 35.000 mensen te redden, waaronder de dochter van zijn overleden vriend. Hij moet al zijn militaire skills inzetten om de gijzelaars in veiligheid te brengen. En dat in slechts 90 minuten…

Praktische info:
• Kinepolis BBB Final Score
• 12 september 2018
• Start event: 19:30 uur
• Start film: 20:00 uur
• Tickets: € 11,-

Wanneer?
12 september 2018 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Kinepolis
Locatie:
Lijnbaan 200
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.