Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Dordrecht Pride, Pride Walk & Roze Lifesylemarkt

Dordrecht Pride, Pride Walk & Roze Lifesylemarkt

Doe mee met de eerste Pride - walk in Dordrecht van 16:00 tot 18:00 uur
In de afgelopen periode hebben we in onze stad teveel te maken gehad met geweldincidenten. Wij vinden dat iedereen hier, ongeacht geaardheid, moet kunnen zijn wie hij/zij/- is. Met deze Pride-Walk willen we iedereen uitnodigen mee te lopen om dit uit te dragen.
Kom zelf meelopen, met je vrienden of met je hele sportvereniging!

Meld je aan via het invulformulier via de website


Vandaag neemt tussen 14:00 uur en 20:00 uur de Roze Lifestylemarkt een centrale rol in op het sfeervolle Beverwijcksplein, tijdens Dordrecht Pride 2018. Deze gezellige markt wordt een mix van o.a. lifestyleproducten, streek- en verzorgingsproducten, fashion en diverse accessoires aangevuld met lekkere foodtrucks.

Alle informatie over Dordrecht Pride staat op hun website.

Wanneer?
15 september 2018 van 14.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Beverwijcksplein / Grote Markt
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.