Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Live bij Daantje: Celeste

Live bij Daantje: Celeste

Cafe Restaurant Daantje in de Nieuwstraat organiseert een reeks kleine live optredens met akoestische musici uit de omgeving. Op zaterdagmiddag 22 september verzorgt zangeres Celeste een optreden.

“Celeste Liberty is een twee-en-twintig-jarige Papendrechtse singer-songwriter. Zij haalt haar inspiratie uit de singer-songwriter-, folk-, dreampop- en countryscène en wordt geïnspireerd door hedendaagse artiesten als Taylor Swift, Ed Sheeran, Nina Nesbitt en Gabrielle Aplin, maar ook door “klassieke” artiesten als Bob Dylan en James Taylor. Wantijpop, Big Rivers, Nashville Night, de theatershow “In Volle Bloei” van Karin Bloemen en de Open Winter Stage in Tivoli Vredenburg zijn grote podia waar Celeste heeft mogen staan. Begin dit jaar is zij het land doorgereisd met de schrijver Frank Krake, voor de presentatie van zijn laatste boek “De Laastste Getuige”.

Haar nieuwste release “Lost in London” is te beluisteren op alle streamingsdiensten.”

Daantje programmeert om de week live muziek op de zaterdagmiddag. Een klein optreden na het shoppen. Onder het genot van een drankje en eventueel hapje kunt u genieten van akoestische live muziek van zeer getalenteerde musici. Vanaf 15:30 uur gaat zij spelen. Het is gratis entrée en duurt tot 17:00 uur.

Foto: Leon Glorius

Wanneer?
22 september 2018 van 15.30 tot 17.00 uur
Organisator
Daantje - Food & Drinks
info@daantjefoodanddrinks.nl
Locatie:
Nieuwstraat 25
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.