Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Burendag bij Movado

Burendag bij Movado

Vanmiddag vindt een leuke en sportieve burendag plaats op het sportterrein Patersweg. Ingang tussen nrs 205 en 207. Deze middag verzorgen de initiatiefgroep bewoners Patersweg samen met Oud Krispijn Bewoners Zelforganisatie (OKBZ). Wijkbewoners zijn van harte welkom en de toegang is gratis.

Het programma bestaat uit een scala van sportieve en vooral leuke activiteiten voor jong en oud;
- sportieve spelletjes voor de kinderen
- een heuse kinderrommelmarkt
- koken met kinderen
- in gesprek gaan over de plannen voor dit sportpark
- gezellige muziek en kraampjes

Kom ook eens langs en ontdek wat de kansen zijn van dit terrein.

Wanneer?
22 september 2018 van 12.00 tot 16.00 uur
Organisator
Wim Roodhuizen - Oud Krispijn Bewoners Zelforganisatie (OKBZ)
Locatie:
Sportterrein Patersweg
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.