Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Presentatie 'Dichters van Dienst, poëzie uit Studio De Witt'

Presentatie 'Dichters van Dienst, poëzie uit Studio De Witt'

Sinds de start in januari 2015 van het live-radioprogramma Studio De Witt, op Drechtstad FM, is iedere zaterdagmorgen de vaste rubriek Dichter van Dienst te beluisteren. Gevestigde dichters en jong aanstormend talent. Dichters die uit eigen werk voordragen in Studio De Witt.

In samenwerking met Uitgeverij Liverse wordt een, niet gesubsidieerde, bloemlezing uitgegeven van voorgedragen gedichten uit de uitzending:  “Dichters van Dienst, poëzie uit Studio De Witt". Het is een verzameling geworden met een diversiteit aan mooie, ontroerende, beeldende, prikkelende en soms bizarre poëzie die tot de verbeelding spreekt. Het eerste exemplaar zal door  de Dordtse  wethouder Cultuur, Piet Sleeking, in ontvangst worden genomen.

Poëzie hoort voor iedereen toegankelijk te zijn. Met deze uitgave wordt dan ook woord bij daad gevoegd. De 122 bladzijden tellende bundel verschijnt in paperbackvorm voor slechts €9,95. De presentatie is gelijktijdig met de nieuwe bundels van Esther de Beun en Jan van der Geer.

Gastheer: Victor Deconinck
Zondag 23 september van 15:00u. tot 17:00u.
Galerie De Compagnie Dordrecht, Kuipershaven 21

Wanneer?
23 september 2018 van 15.00 tot 17.00 uur
Locatie:
Galerie De Compagnie Dordrecht, Kuipershaven 21
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.