Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bijeenkomst OKBZ over verkeersveiligheid

Bijeenkomst OKBZ over verkeersveiligheid

Vandaag organiseert Oud Krispijn Bewoners Zelforganisatie (OKBZ) een bijeenkomst in buurtcentrum de Koloriet welke begint om 19.30 uur en gratis toegankelijk is. Deze bijeenkomst staat in het teken van de (verkeers-)veiligheid van de wijk. Concreet aanpak van te hard rijden op o.a. de Krispijnseweg, Brouwersdijk, de veiligheid in het Weizigtpark en de Krispijntunnel. Hierover gaan we in gesprek met o.a. wethouder van der Linden.

Hierna blikken we aan de hand van de presentatie (sport)terrein Patersweg terug op de recent georganiseerde burendag op 22 september jl. Volgend jaar bestaat OKBZ 25 jaar, daarom wisselen we graag ideeën uit en vormen een voorbereidingsgroep.

Wanneer?
27 september 2018 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Wim Roodhuizen - Oud Krispijn Bewoners Zelforganisatie (OKBZ)
Locatie:
de Koloriet, Jacob Marisstraat 70
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.