Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Blues Waves, rolling down the river...

Blues Waves, rolling down the river...

Op 30 september vaart De Ameland vanaf de Bomkade door de Dordtse wateren. Deinend op de golven, een drankje in de hand, genieten van het uitzicht en heerlijke blues muziek. Met 4 bands aan boord wordt het een prachtige middag, zeker voor de liefhebber van de Mississippi Saxophone wordt het de moeite waard. De bezoeker is verzekerd van hoogwaardige blues en een vleugje rock met de Engelse Giles Robson band en de Nederlandse Juke Joints op het hoofdpodium en op het bovendek de Grunting Pigs uit Hongarije en Fixxxman uit Dordrecht. Tickets zijn te koop via de website.

Wanneer?
30 september 2018 van 15.00 tot 20.00 uur
Organisator
Blues Waves
Locatie:
vanaf de Bomkade 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.