Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tentoonstelling maskers

Tentoonstelling maskers

De tentoonstelling MASKERS, die geopend wordt tijdens het Internationaal Micro festival, zal de gehele dag de te bewonderen zijn op 1 en 2 september. De tentoonstelling laat een 40tal theater en dans maskers zien uit Azië, Afrika, Amerika en Europa en is samengesteld uit privé collecties. Ook scholen kunnen deze tentoonstelling bezoeken.

De daarop volgende twee maanden is de tentoonstelling te bezichtigen na telefonisch afspraak.

Mocht u meer willen weten bel dan even naar Damiet van Dalsum 06 54957928.

Wanneer?
Van 1 september 2018 00.00 uur tot 30 september 2018 00.00 uur
Organisator
Poppentheater Damiet van Dalsum
06-54957928
info@poppentheaterdamiet.nl
Locatie:
Aardappelmarkt 9
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.