Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ren voor haar leven

Ren voor haar leven

Vandaag vindt de derde editie plaats van 'Ren voor haar leven!'. Deze ladiesrun voor Stichting De Hoop wordt gehouden in Dordrecht. Met elkaar komen we in beweging voor het goede doel: kwetsbare vrouwen die willen loskomen van hun verslaving of uit de prostitutie willen stappen.

We gaan heerlijk hardlopen in de natuur en genieten van de polders van Dordrecht. Je kunt kiezen uit een afstand van 5 of 10 km.

‘Ren voor haar leven!’ in het kort:
Datum: zaterdag 6 oktober 2018
Tijd: 9.30 tot 13.00 uur
Wat: afwisselend parcours door de polders van Dordrecht
Afstand: 5 of 10 km
Na afloop: een heerlijke smoothie naar keuze!

Aanmelden en meer informatie via www.vrouwenlopenvoorvrouwen.nl

Wanneer?
6 oktober 2018 van 09.30 tot 13.00 uur
Organisator
Vrouwen lopen voor Vrouwen
Locatie:
Provincialeweg 122
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.