Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kunst- en Antiekmarkt

Kunst- en Antiekmarkt

Op 7 oktober is er rondom de Nieuwkerk bij de Voorstraat Noord, in het monumentale historische centrum van Dordrecht, een antiek- en curiosamarkt. Het kloppende hart van de markt is natuurlijk het prachtige Nieuwkerksplein met de antieke Nieuwkerk, daarop staan zo’n 40 kramen aangevuld met een heerlijke cateraar, terras en podium waarop bij alle markten een passend stukje muziek geprogrammeerd staat! De markt is van 10.00 tot 17.00 uur. Vanaf 14.00 uur zijn er optredens van een muzikant, singer-songwriter of band bij het gezellige terras van Chef en Sloof, waar ook een hapje en drankje verkrijgbaar zijn.

Wanneer?
7 oktober 2018 van 10.00 tot 17.00 uur
Locatie:
Nieuwkerksplein
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.