Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Alzheimer Café Parkhuis - Zuster Norma

Alzheimer Café Parkhuis - Zuster Norma

Alzheimer Nederland Afd. Dordrecht e.o., Alblasserwaard en Vijfheerenlanden houdt vanavond een ontmoetingsavond in samenwerking met “Het Parkhuis” . De zaal gaat open om 19.00 uur, het programma begint om 19.30 uur en eindigt ca. 21.30 uur. De toegang is gratis, voor consumpties wordt een bescheiden bijdrage gevraagd.

De stand van Alzheimer Nederland is op elke bijeenkomst aanwezig voor het verkrijgen van mondelinge informatie, info-materiaal en boeken die er toe doen, die u gratis kunt lenen.

De maandelijkse bijeenkomsten in het Alzheimer Café hebben tot doel een ieder te informeren over vormen van dementie, de gevolgen voor patiënt en familie en de nog altijd heersende taboes te doorbreken. Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun familieleden, vrienden, professionals en andere belangstellenden. Vooraf en na afloop is er volop gelegenheid om met lotgenoten en beroepskrachten in contact te komen en ervaringen uit te wisselen.

Vandaag zijn in het Alzheimer Cafe te gast Ryan Rother en Norma Rother van ‘Zuster Norma’ de thuiszorgorganistie
‘Zuster Norma’ biedt vertrouwde, persoonlijke zorg aan mensen met dementie thuis. Daarnaast bieden ze ook op diverse kleinschalige woonlocaties zorg aan mensen die op jonge leeftijd met dementie worden geconfronteerd en voor wie thuis wonen niet meer verantwoord is.

Muzikaal intermezzo wordt vanavond verzorgd door het Marcel Koster Trio.

Wanneer?
15 oktober 2018 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Alzheimer Nederland Afd. Dordrecht e.o
Locatie:
Het Parkhuis, Haaswijkweg Oost 69a
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.