Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie Suzan Schuttelaar

Expositie Suzan Schuttelaar

Eén van de meest bekende portretschilders, die bij het Nederlands publiek op het netvlies is blijven hangen, bij de tv serie “Sterren op het doek”, is wel Suzan Schuttelaar. Veel bekendheid heeft ze gekregen door de legendarische afwijzing van haar portret van actrice Tjitske Reidinga en het overweldigende enthousiasme van acteur Huub Stapel.

In 2017 shortlisted bij de Nederlandse Portretprijs en nu exposerend in het Stedelijk Museum in Zutphen met “Onallerdaags”, een geheel nieuw en verassend oeuvre.

Vanaf 1 september t/m 25 oktober exposeert Suzan Schuttelaar haar “Off the Wall”, in WG Galerie te Dordrecht. De Meet and Greet is op 7 oktober; tevens Kunstrondje Dordt.

Iedere zaterdag en zondag van 12:00 - 17:00 uur (ook op afspraak).

Wanneer?
Van 1 september 2018 12.00 uur tot 25 oktober 2018 17.00 uur
Organisator
WG Galerie
Locatie:
Aardappelmarkt 15
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.