Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Black Friday Shopping Night

Black Friday Shopping Night

Vandaag vindt de eerste editie plaats van de Shopping Night in winkelcentrum Sterrenburg. Het is tevens Black Friday! Deze van oorsprong Amerikaanse koopjesdag heeft inmiddels vaste voet gekregen op Nederlandse bodem en veel grote winkelketens spelen in op dit concept met diverse hoge kortingen.

De winkels in Sterrenburg zijn op deze avond tot 23:00 uur geopend en bieden dus aantrekkelijke kortingen/acties. Denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde riemen laten maken of e-bikes inkopen met flinke kortingen. Maar er is meer! Zo draait er een DJ, zijn er dansoptredens en singer-songwriters in het winkelcentrum. Niemand minder dan Brace komt langs. De bekende zanger van The Voice of Holland zal optreden om 21.30 uur op het plein ter hoogte van de Jumbo.

Meer informatie vindt u op de website of op facebook

Wanneer?
23 november 2018 van 19.00 tot 23.00 uur
Organisator
winkelcentrum Sterrenburg
info@sterrenburg.nl
Locatie:
P.A. de Kok-Plein 171
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.