Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerst Stallen Tour Trinity

Soms vallen dingen zo mooi op hun plek dat je niet anders wilt dan er een terugkerend festijn van maken. Trinity's kerststallentour zit helemaal in het DNA van de band: Kerst, maar dan heel anders. Een echt feest vol gezelligheid en blije gezichten, verbondenheid met elkaar, meezingen tot je hees bent en swingen met een dikke jas aan: En dat allemaal in een echte winterse stal!

Met de voeten in het zand en het hoofd in de wolken. Genieten van hoe je met z’n allen een manegebak kunt omtoveren in een plek waar hemel en aarde elkaar raken. Net als toen lang geleden in die stal in Bethlehem gebeurde. Kom je warmen aan het verhaal van Gods meesterwerk van liefde voor ons.

Let op: Deze locatie is i.v.m. brandveiligheid niet rolstoelvriendelijk. Het is ook niet toegestaan om zelf een stoel mee te nemen.

Tickets zijn te koop voor Euro 21,50 p.st. via de website

Foto: Trinity - Kerststallentour Trinity

Wanneer?
22 december 2018 van 20.00 tot 22.00 uur
Locatie:
Sportpark Schenkeldijk
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.