Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Schilderijenmarkt bij Opnieuw & Co

Schilderijenmarkt bij Opnieuw & Co

Kringloopwarenhuis Opnieuw & Co in Dordrecht organiseert op 8, 9 en 10 februari een gezellige schilderijenmarkt. Tijdens deze markt worden diverse werken tentoongesteld. Het aanbod is divers, zo zijn er bijzondere schilderijen, tekeningen, prenten, gravures, etsen, litho's en posters te bezichtigen en natuurlijk te koop.

Kom gezellig kijken. We openen de deuren vanaf vrijdag 8 februari om 9.30 uur.

Wanneer?
Van 8 februari 2019 09.30 uur tot 10 februari 2019 17.00 uur
Organisator
Opnieuw & Co
078 641 79 66
info@opnieuwenco.nl
Locatie:
Merwedestraat 52-54
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.