Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

J-ROCK optreden Good Thru Date

J-ROCK optreden Good Thru Date

Op 1 Maart kun je kennismaken met GOOD THRU DATE, een pop/rock band helemaal uit Japan
De rock scene in Japan is heftiger dan ooit tevoren! Ben je er klaar voor?Tetsuri van de band Dr. Undy speelt de electrische gitaar. Samen met onze goede vriend Haru, die zoals sommigen weten, van de band Universe is. Haru speelt de akoestische gitaar. Haru heeft onder meer één van de ending songs van de TV serie Bleach gezongen Het laatste lid is Ten van de band Megimimi Sleep Tight.

Samen vormen deze muzikanten de nieuwe band GOOD THRU DATE. Deze unieke naam is ontstaan uit all drie de leden hun initialen YOU (U) in het woord THRU. De betekenis hierachter is dat de drie ervaren rockers met goede muziek iedereen gelukkig willen maken.

De band is pas begonnen in november 2018 maar is enthousiast, vol energie en klaar om Europa te veroveren! Daarom presenteert REALive vol trots: GOOD THRU DA TE IN EUROPA 2019! Dit is je énige kans om deze geweldige band in Nederland te zien!

Voor meer informatie zie de website

Foto: GOOD THRU DATE

Wanneer?
1 maart 2019 van 19.00 tot 23.30 uur
Organisator
REALive
078-7852378
info@special-edition.nl
Locatie:
Spuiweg 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.