Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

IVN Publiekswandeling Ontluikende knoppen

IVN Publiekswandeling Ontluikende knoppen

Vandaag is er weer een publiekswandeling naar en over de Hoge Biezenplaat in Dordrecht. Deze wandeling gaat over buitendijks gebied, dus zeker in deze tijd van het jaar een verrassing hoe het eruit ziet daar en wat er te zien is. Het thema voor deze keer is: ontluikende knoppen.

We vertrekken om 10.00 uur, vanaf het parkeerterrein bij De Viersprong. Een wandeling naar de Hoge Biezenplaat en terug duurt meestal ruim 2 uur.

Foto: Hazelaarkatjes - C. Dommisse

Wanneer?
2 maart 2019 van 10.00 tot 12.30 uur
Organisator
IVN Dordrecht
Locatie:
parkeerterrein bij De Viersprong, aan de Oude Veerweg
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.