Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Is het normaal om dieren te eten?

Is het normaal om dieren te eten?

Vandaag heeft Daantje food & drinks Dierethicus Willem Vermaat in da house! Willem Vermaat is dierethicus en werkte als docent milieuwetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Hij geeft door het hele land lezingen over dierethiek en schrijft opinieartikelen voor verschillende Nederlandse kranten.

“In 2019 was het nog heel normaal om dieren te eten.” Zo zou een geschiedenisles in 2119 kunnen beginnen. Wij denken dat wij normaal zijn. Echter wat wij dieren aandoen, is wellicht de grootste misdaad in de geschiedenis van de mensheid. De cultuur die deze misdaad in stand houdt, is die van het carnisme. Hoe kunnen we een culturele omslag realiseren?

Deze avond combineren ze met een heerlijk soepje en een lekkere Bowl of Soul en kost € 27,50 pp excl. drankjes.

Daantje food & drinks is sinds 6 mei 2015 het allereerste (en nog steeds enige) 100% plantaardige oftewel vegan restaurant in Dordrecht en daar zijn we trots op! Je kunt bij ons genieten van snelle, eenvoudige, deels biologische en/of lokale en uiteraard volledig plantaardige lekkernijen aan de Nieuwstraat 25.

We zijn open van woensdag tot en met zondag elke dag vanaf 12:00 uur. Opgeven kan via een mailtje.

Wanneer?
3 maart 2019 van 18.00 tot 21.00 uur
Organisator
Daantje & Food & Drinks
info@daantjefoodanddrinks.nl
Locatie:
Nieuwstraat 25
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.