Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

In gesprek over gifvrij water en schone energie

In gesprek over gifvrij water en schone energie

GroenLinks-Tweede Kamerlid Suzanne Kröger en lijsttrekker Zuid-Holland Berend Potjer speelden een sleutelrol bij het terugdringen van de giflozingen van Chemours. Woensdagavond 6 maart komen zij naar Dordrecht om met bewoners van de Drechtsteden over te spreken over de giflozingen van Chemours en de energietransitie, twee onderwerpen die een belangrijke rol spelen bij de Provinciale Statenverkiezingen op 20 maart.

De bijeenkomst is vrij toegankelijk: inloop om 19.00 uur in DOOR.

Wanneer?
6 maart 2019 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Judith Westeneng - GroenLinks Drechtsteden
06-42232306
jwesteneng.gl@gmail.com
Locatie:
DOOR, Spuiboulevard 220
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.