Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

U zorgt voor iemand met kanker... hoe gaat het met u?

U zorgt voor iemand met kanker... hoe gaat het met u?

Zorgen voor je man, je dochter, je vader of een andere naaste met kanker, hoe doe je dat?

Natuurlijk komt de medische zorg voor rekening van artsen, verpleegkundigen en andere hulpverleners. Maar verdere verzorging komt dikwijls neer op de schouders van u als mantelzorger. Mantelzorger zijn voor iemand met kanker kan een zware taak zijn en soms veel stress met zich meebrengen in het dagelijkse leven.

De mantelzorgconsulent van MEE Drechtsteden gaat tijdens deze bijeenkomst met u in gesprek over hoe u de zorgtaken beter kunt combineren met uw eigen leven. Oncologieverpleegkundige Bea Tolenaars geeft tips en informatie over de verzorging thuis van patiënten met kanker. Goed zorgen voor de ander, begint bij uzelf!

Informatieavond voor mantelzorgers
Woensdag 6 maart, 19.30 tot 21.00 uur (deuren open 19.15 uur)
Aanmelden via de website

Wanneer?
6 maart 2019 van 19.30 tot 21.00 uur
Organisator
ASZ, MEE en Helianthus
Locatie:
Inloophuis Helianthus, Singel 28
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.