Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Stinzenplantenwandeling

Stinzenplantenwandeling

Vandaag is de (bijna) jaarlijkse stinzenplantenwandeling op het Landgoed Dordwijk. IVN-gidsen vertellen wat stinzenplanten zijn en laten zien welke er al (of nog) in bloei staan in het mooie park van het landgoed.

Deze publiekswandeling gaat van start om 13.30 uur en er wordt vertrokken van het parkeerterrein aan de Dordwijklaan, tegenover de ingang van het landgoed. De wandeling duurt ongeveer 2 uur.Aanmelden voor deze wandeling is verplicht. U kunt dit doen bij mevrouw Elly den Hartog, telefoon 078 6166780, het liefst tussen 19.00 en 20.00 uur.

N.B. De Dordwijklaan is een fietspad; bestemmingsverkeer per auto is toegestaan.
Verder is het fotograferen beperkt en kunnen honden niet worden toegelaten.

Foto: C. Dommisse

Wanneer?
9 maart 2019 van 13.30 tot 15.30 uur
Organisator
IVN Dordrecht
Locatie:
vanaf het parkeerterrein aan de Dordwijklaan
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.