Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vergadering Burenraad DuPont en Chemours

Vergadering Burenraad DuPont en Chemours

De Burenraad van DuPont en Chemours presenteert op dinsdagavond 12 maart, tijdens de overlegvergadering met de directies van beide bedrijven, de resultaten van het moodonderzoek. Dit online onderzoek heeft de Burenraad laten doen om beter zicht te krijgen op hoe de bewoners van Dordrecht, Sliedrecht en Papendrecht aankijken tegen DuPont en Chemours.

De vergadering is deze keer bij Vogelvereniging Volière en start om 19.30 uur. Nieuwsgierig naar deze resultaten? De vergadering is voor publiek toegankelijk. Aanmelding vooraf is noodzakelijk en kan tot 9 maart via het contactformulier op www.burenraad.nl. (De Burenraad stuurt vervolgens een ontvangstbevestiging en de agenda.)

Het moodonderzoek is het belangrijkste punt op de agenda van deze overlegvergadering. De Burenraad heeft naar aanleiding hiervan een aantal aanbevelingen voor de bedrijven en actiepunten waarmee de raad zelf aan de slag gaat. Aan dit onderzoek, uitgevoerd door Blauw Research, heeft een representatieve groep van 135 bewoners uit de regio meegedaan.

Ook op de agenda staan actualiteiten zoals de aanvraag rondom de nieuwe afzonderlijke vergunningen, de voortgang van de investeringen in emissie reducties, de opslag van GenX-houdend water op het terrein van Chemours en de splitsing van  DowDuPont in drie afzonderlijke bedrijven.

Wanneer?
12 maart 2019 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
De Burenraad van DuPont en Chemours
Locatie:
Vogelvereniging Volière, Adj. H.P. Kosterstraat 5
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.