Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De Stadsmarkt

De Stadsmarkt

Mensen met leuke, verrassende ideeën zijn een aanwinst voor de stad
Dus loop jij rond met een plan voor je straat of buurt? Kom dan naar De Stadsmarkt en leer hoe je er een succes van maakt! Veel Dordtenaren gingen je al voor en maakten hun plan waar. Zij vertellen je op De Stadsmarkt graag hoe zij dat gedaan hebben. Je treft op De Stadsmarkt ook medewerkers van de gemeente, die jou verder helpen met een advies op maat.

Dus maak Dordt mooier; kom naar De Stadsmarkt. We zien je graag op woensdag 13 maart. Er is vrije inloop van 17.30 tot 20.00 uur.

Wanneer?
13 maart 2019 van 17.30 tot 20.00 uur
Organisator
De Bibliotheek AanZet
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.