Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Happy Bachdag

Happy Bachdag

Van 21 t/m 24 maart 2019 viert Dordrecht de 334e verjaardag van J.S. Bach
Om te beginnen op donderdag 21 maart - Bachs geboortedag - met de landelijke Happy Bachdag, in Dordrecht georganiseerd door Bachfestival Dordrecht. Daarna gaat Muziektheater Hollands Diep nog drie dagen door met de tweede Dordtse editie van het wereldwijde initiatief Bach#334. In totaal worden meer dan 20 gratis concertjes gegeven.


HAPPY BACHDAG
In Dordrecht kun je op donderdag 21 maart vier verschillende concerten bezoeken op verrassende locaties zoals Het Dordts Patriciërshuis of een stijlvolle huiskamer met prachtig uitzicht over de Maas. Stap op de fiets of trek je wandelschoenen aan en luister tussen 11.00 en 17.00 uur naar korte Bachconcerten door jong talent en professionals variërend van klarinet tot accordeon. Ook vertellen de musici over hun passie voor de muziek. Alle concerten zijn gratis te bezoeken! www.bachfestivaldordrecht.nl


Wanneer?
21 maart 2019 van 11.00 tot 17.00 uur
Organisator
Bachfestival Dordrecht
Locatie:
Divers, zie de flyer
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.