Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Fancy Fair met Bobbie bij Jozua

Fancy Fair met Bobbie bij Jozua
  • Met Bobbie (van Ernst, Bobbie en de Rest) op de foto
  • een taart kopen van Martine – finalist Heel Holland bakt 2015 -
  • of een antiek klokje op de kop tikken?

Dat kan tijdens de fancy fair. Deze is groots opgezet en biedt voor iedere leeftijd leuke activiteiten.

Naast een traditionele rommelmarkt vindt ook een antiek/curiosa-veiling plaats, een bakesale met o.a. taarten van niemand minder dan Martine die in 2015 tweede werd bij Heel Holland bakt. Verder is gedacht aan de innerlijke en de uiterlijke mens. Laat je haar knippen, kom lunchen en laat ondertussen je auto wassen. Laat een prachtige fotoshoot maken en ondertussen vermaken de kinderen zich met allerlei spelletjes. Als klap op de vuurpijl komt Bobbie om 10.00 uur langs om de kinderen te vermaken met zijn grappen en grollen. Dat wil je toch niet missen?

De opbrengst van de fancy fair gaat volledig naar het goede doel: Go2share
In de meivakantie gaan 36 leden van de gemeente Jozua naar Hongkong om hulp te bieden aan mensen die ver onder de armoedegrens en in mensonterende omstandigheden leven. Voor deze actie is minimaal € 20.000,-- nodig. Met de fancy fair hoopt het Go2Share-team een groot deel van het bedrag bijeen te krijgen. Kijk voor meer informatie over het doel op de facebookpagina

Iedereen is van harte welkom vanaf 9.00 tot 16.30 uur in Jozua, Sikkelstraat 2, (bedrijventerrein tussen Dubbeldam en Stadspolders). De toegang is gratis.

Foto: Peter van Eeden - Bobbie

Wanneer?
23 maart 2019 van 09.00 tot 16.30 uur
Organisator
Jozua Dordrecht
Locatie:
Sikkelstraat 2
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.