Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorstelling: Maarten Mus vliegt erop uit (4-9 jaar)

Voorstelling: Maarten Mus vliegt erop uit (4-9 jaar)

Hallo, ik ben Maarten, Maarten Mus
Ik woon bij een boerderij in een nestje onder het schuurtje van de boer. Mijn moeder is een beetje zielig en verdrietig. Weet je waarom? Mijn vader, Herman Mus, is dood. Dat is echt niet leuk. Ik wil mijn moeder opvrolijken en een bloemblaadje plukken van de Victoria Amazonica, de mooiste bloem van de wereld. Maar die groeit heel ver weg...Straks vind ik de weg niet meer terug. Ik wacht nog maar even tot jullie komen kijken. Misschien dat ik dan durf. Doei doei, Maarten Mus


Datum: zondag 24 maart 2019
Tijd:  15.00 uur
Locatie: Theater van Inter Amicos, Chr. de Wetstraat 2
Leeftijd: 4-9 jaar
Door: Stichting Garage TDI
€ 7,- per kaartje, inclusief limonade, koffie of thee na afloop
Reserveren via de website

Wanneer?
24 maart 2019 van 15.00 tot 00.00 uur
Organisator
Kindertheater Marjolijn
06 192 898 48 (allee
kinder.theater@live.nl
Locatie:
Theaterzaal Inter Amicos Christiaan de Wetstraat 2a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.