Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorjaarsconcert DPhO: John Williams

Voorjaarsconcert DPhO: John Williams

Muzikale ode aan John Williams
Hij is één van de meest bekende filmcomponisten van de afgelopen eeuw en schreef muziek voor kaskrakers als Harry Potter, Star Wars, E.T., Superman en ga zo maar door. Het Grootorkest van vereniging Dordrechts Philharmonisch Orkest speelt tijdens dit voorjaarsconcert een selectie van de muziek van John Williams.

Daarnaast op het programma: Epic March van John Ireland en werken met solistische medewerking van violiste Vivian Giesbertz. Het concert vindt plaats in het Benevia Muziekcentrum. De aanvang is 20:15 uur en kaartjes à €12,50 inclusief consumptie zijn te reserveren door een mail te sturen naar gasten@dpho.nl.

Wanneer?
30 maart 2019 van 20.15 tot 00.00 uur
Organisator
Dordrechts Philharmonisch Orkest
gasten@dpho.nl
Locatie:
Benevia Muziekcentrum aan de Spirea 7
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.