Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nachtburgemeester Juno presenteert bundel

Nachtburgemeester Juno presenteert bundel

“Een krachtige bundel, ook voor mensen die niet van gedichten houden,” aldus Juno.
Vandaag presenteert Nachtburgemeester Juno zijn eerste dichtbundel: Het Zwarte Schaap. De Dordtse nachtburgemeester, die inmiddels landelijke bekendheid geniet met het eclectische hiphoptrio Het Gezelschap, beschrijft thema’s als het nachtleven, egocentrisme, Dordrecht en liefde in elke vorm.

De Likt (en Het Gezelschap) frontman Jordy Dijkshoorn schreef het voorwoord van het schrijfdebuut van Juno. Naast de bijdrage van Jordy Dijkshoorn bevat de mixed media bundel ook  foto’s en illustraties van Suzanne Drexhage, Lana van Beijsterveldt, Lilian Ruyters, Dewi de Vries en Mignon Nusteling.

Het Zwarte Schaap wordt gepresenteerd in Café De Tijd
Aanvang:  20.00 uur
Vrij toegankelijk.

De bundel is tijdens de presentatie verkrijgbaar en er vindt een signeersessie plaats.
Prijs: €19,99. Pinnen ja graag.

Afbeelding: Voorkant de bundel "Het Zwarte Schaap" geschrevem door Nachtburgemeester Juno.

Wanneer?
31 maart 2019 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Café De Tijd, Voorstraat 170
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.