Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Laatste kans bekijk de expositie van Dina Vos

Laatste kans bekijk de expositie van Dina Vos

De expositie van Dina Vos in Kunstrondje Dordrecht is met een week verlengd.
Kom vandaag de expositie bewonderen bij Kunst & Vorm.


Elke eerste zondag van de maand is het Kunstrondje Dordt. Kunst, antiek, curiosa en brocante. Voor ieder wat wils. Ga op zoek naar dat ene missende object voor in jouw collectie. Of begin er 1 door het doen van een eerste aankoop. Naast antiquairs zijn er ook veel ateliers en galeries te bezichtigen met hedendaagse kunstvoorwerpen. Kijk voor meer informatie op de website

Wanneer?
7 april 2019 van 12.00 tot 17.00 uur
Organisator
Kunst en Vorm
06 50898654
kunstenvorm@kpnplanet.nl
Locatie:
Gravenstraat 31
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.