Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Rommelmarkt Drechtstad Muziekvereniging

Rommelmarkt Drechtstad Muziekvereniging

Vandaag organiseert de Drechtstad Muziekvereniging haar jaarlijkse rommelmarkt. Zoals men al jaren gewend is van deze muziekvereniging staat deze rommelmarkt garant voor gezelligheid met eersteklas spullen.

De opbrengst van de rommelmarkt met voornamelijk unieke en eenmalige aanbiedingen komt geheel ten goede aan de muziekvereniging die dit jaar haar 50- jarig jubileum viert.

Wanneer?
13 april 2019 van 09.30 tot 13.00 uur
Organisator
Drechtstad muziekvereniging
Drechtstadmuziek@gmail.com
Locatie:
Schenkeldijk beneden 8c
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.