Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

In gesprek met Handhaving

In gesprek met Handhaving

Handhavers zien erop toe dat de openbare ruimte schoon, heel, veilig en goed bereikbaar blijft. Handhavers zijn buitengewoon opsporingsambtenaren (BOA's). Zij mogen handhavend optreden en kunnen bekeuringen uitschrijven. Handhaving concentreert zich vooral op (handhaving in) de openbare ruimte, het bestrijden van overlast en het voorkomen van ergernissen van burgers.

Handhaving maakt zelf geen beleid maar voert het beleid uit op verzoek van verschillende opdrachtgevers (zoals gemeenten en politie).

Heeft u een klacht of vraag voor Handhaving?
Vandaag kunt u met ze in gesprek op het Damplein

Wanneer?
16 april 2019 van 10.00 tot 11.30 uur
Organisator
Handhaving
Locatie:
Het Damplein
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.