Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ina van Zyl - Project Anker

Ina van Zyl - Project Anker

Ina van Zyl realiseert een expositie in het huis van Stichting Levende Meesters. Op het moment dat Van Zyl voor het eerst in het huis te Dordrecht rondliep, trok een 17de-eeuws muuranker op de zolder haar aandacht. Een ‘anker’ zorgt voor ‘verbinding’ en daarin herkende ze een thema dat haar bezighoudt. Van Zyl stelde zich de vraag op welke manier een huis - hoe ver soms van de plek waar je vandaan komt - voor een mens een anker kan zijn. Met hoofden en voeten die Van Zyl schildert en tekent, geeft zij inhoud aan het project ANKER.

ANKER is een project van Ina van Zyl
Te zien van 11 april t/m 12 mei (inclusief feestdagen)
Open van donderdag t/m zondag van 14:00 – 19:00 uur en op afspraak.
Toegang is vrij

Meer informatie is te vinden op de website

Wanneer?
Van 11 april 2019 14.00 uur tot 12 mei 2019 19.00 uur
Organisator
Stichting Levende Meesters
info@stichtinglevendemeesters.nl
Locatie:
Gravenstraat 7
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.