Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Muziek in huis met Duo Ambiguity in Dubbelmonde

Muziek in huis met Duo Ambiguity in Dubbelmonde

Vandaag geeft het ensemble Duo Ambiquity een concert in woon-zorgcentrum Dubbelmonde, onderdeel van Zorggroep Crabbehoff. Het concert begint om 15.00 uur in Dubbelmonde. De zaal gaat om 14.30 uur open.

Het ensemble Duo Ambiguity, bestaande uit Anna Britala (viool) en Aris Georgakopoulos (piano), brengt een gevarieerd programma met werken van onder andere Schubert, Brahms, Albéniz en Scott Joplin.

Over de musici
Duo Ambiguity is in 2015 ontstaan. Anna Britala is een ervaren kamermusicus. Zij speelde in diverse ensembles met optredens zowel in het Concertgebouw als tijdens het Grachtenfestival. Anna studeerde in 2016 aan het Utrechts Conservatorium af bij Elisabeth Perry en werkt tegenwoordig als invaller bij het Radio Filharmonisch Orkest. Verder doet zij verschillende eigentijdse muziekprojecten.
Aris Georgakopoulos behaalde in Griekenland diploma's in zowel piano als theorie, harmonie en contrapunt. Hij studeerde in 2018 af bij Klara Wurtz aan het Utrechts Conservatorium. Aris heeft als solist opgetreden in de concertzalen Megaron in Athene en Tivoli Vredenburg in Utrecht.
Als duo richten Anna en Aris zich op communicatie en plezier. Zij doen niets liever dan klassieke muziek toegankelijk maken voor een breed publiek.

Iedereen is welkom
Buitengasten kunnen zich aanmelden bij de receptie van Dubbelmonde (078 616 22 22). Bewoners kunnen gratis kaarten afhalen bij de activiteitenbegeleiding. Na afloop wordt een drankje geschonken.

Het optreden is op verzoek van Dubbelmonde georganiseerd door Stichting Muziek in Huis. Het wordt mede mogelijk gemaakt door Vrienden van Dubbelmonde, Het R.C. Maagdenhuis, Stg. Elise Mathilde Fonds, Mr. August Fentener van Vlissingen Fonds en particuliere donaties.


Stichting Muziek in Huis brengt sinds 1999 muziek naar de mensen toe
De Stichting Muziek in Huis (MiH) beoogt met haar concerten de kwaliteit van leven te verhogen van ouderen en zieken. Jaarlijks organiseert MiH meer dan 700 kamerconcerten door professionele ensembles. Ieder jaar genieten ruim 30.000 mensen van deze concerten. In mei 2014 woonde H.M. Koningin Máxima het 7.500ste concert bij. In juli 2018 vond het 10.000ste concert van de stichting plaats. Care for Jazz is een nieuw initiatief van Stichting Muziek in Huis.

Wanneer?
2 juni 2019 van 15.00 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting Muziek in Huis
Locatie:
Dubbelmonde, Koningstraat 290
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.