Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kennissessie over Meertalig opgroeien

Kennissessie over Meertalig opgroeien

Meertalig opgroeien is een cadeau aan je kind
Poets je kennis over meertalig opgroeien op. Kom naar de kennissessie die Ilse Verbindt organiseert met Marinella Orioni. Orioni is schrijver van twee boeken over meertaligheid. Zij is Neerlandicus en doet onderzoek onder volwassenen en kinderen die meertalig opgevoed zijn en worden. Ilse Verbindt is een sociaal ondernemer met een passie voor taal. In haar werk voor Stichting Voorlezen ziet ze hoe belangrijk het is om aandacht te besteden aan de meertalige ontwikkeling van kinderen.

Wil jij, professional of vrijwilliger, jouw kennis over meertalig opgroeien vergroten? Zodat je ouders beter kan adviseren? Zodat je ideeën krijgt over wat jij en je collega’s kunnen doen in je eigen werk met meertalige kinderen en hun ouders? Kom dan naar de kennissessie Meertalig opgroeien.

Datum: dinsdag, 11 juni van 19.00 tot 22.00 uur
Plaats: Stadsbibliotheek, Groenmarkt 153
Kosten: € 50,- (excl. BTW) per persoon
Inschrijven: stuur een mail naar info@ilseverbindt.nl

Afbeelding: Ilse Verbindt

Wanneer?
11 juni 2019 van 19.00 tot 22.00 uur
Organisator
Ilse Verbindt
info@ilseverbindt.nl
Locatie:
Stadsbibliotheek, Groenmarkt 153
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.