Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jaarlijkse boottocht Rode Kruis Dordrecht

Jaarlijkse boottocht Rode Kruis Dordrecht

De afdeling Dordrecht van het Rode Kruis organiseert vandaag haar jaarlijkse boottocht. Aan boord is plaats voor 130 gasten uit de Drechtsteden die vanwege hun handicap, hun leeftijd of hun sociale situatie zelden of nooit eens lekker een dagje uit hebben.

Getrainde vrijwilligers bieden, zoals gewoonlijk weer, waar nodig, de helpende hand zoals bij het aan en van boord gaan maar ook bij alle andere zaken waarbij hun assistentie gewenst is. Vanwege de indeling van de boot is de dagtocht helaas niet geschikt voor gasten die volledig rolstoel gebonden zijn. Een rollator is geen enkel probleem.

De boottocht duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur. De kosten voor deelname aan deze tocht bedragen € 10,00 per persoon.

Aanmelden en meer informatie (tussen 13.00 en 17.00 uur)  via het tel. 078-6166066

Wanneer?
12 juni 2019 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
De afdeling Dordrecht van het Rode Kruis
Locatie:
Hoort u na aanmelden
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.