Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Opendag en 5 jarig jubileumfeest bij fit20

Opendag en 5 jarig jubileumfeest bij fit20

fit20 Dordrecht 5 jarig jubileum
Personal training in 20 minuten per week in je dagelijkse kleding. Sinds 5 jaar heeft Personal trainer en ondernemer Nathalie Keijzer een fit20 studio in Dordrecht. fit20 is voor iedereen die fit wil worden én blijven door middel van een intensieve personal training van 20 minuten. Het concept past bij mensen die weinig tijd of zin hebben om iets aan fitness te doen.

Vandaag is er reden voor feest bij fit20 Dordrecht. U bent van harte welkom tijdens de Opendag en het feest, voor een hapje en een drankje en natuurlijk om informatie te vergaren.

Fit20 is een zogeheten High Intensity Personal Strength Training (HIPST). Deze trainingsmethode is gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken die laten zien dat één intensieve training per week de gezondheid en dagelijkse fitheid sterk kan verbeteren. De deskundig opgeleide fit20 personal trainer begeleidt iemand elke week naar een topprestatie. De training wordt veilig uitgevoerd en alle trainingsresultaten worden bijgehouden in een persoonlijke app.

Foto: Chantal de Visser - Nathalie Keijzer, personal trainer en ondernemer

Wanneer?
15 juni 2019 van 11.00 tot 15.00 uur
Organisator
fit20 Dordrecht - Nathalie Keijzer
Locatie:
Achterom 13 (hartje centrum)
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.