Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kennissessie ‘Slim ondernemen’

Kennissessie ‘Slim ondernemen’

Drie dagen slim ondernemen of zes dagen hard werken?
Inspirerende kennissessie in de Blauwe Kamer van de Stadsbibliotheek

De keuze tussen drie dagen slim ondernemen of zes dagen hard werken lijkt makkelijk. Maar hoe pak je dit aan? Hans Jansen beantwoordt deze vraag tijdens zijn kennissessie op woensdag 19 juni in de Blauwe Kamer van de Stadsbibliotheek in Dordrecht. 

Hans Jansen is ondernemer, investeerder en oprichter van de Open Doors Academy. In het kader van de Stadsondernemer geeft hij een kennissessie ‘Hoe je in drie dagen slim ondernemen meer kunt verdienen dan in zes dagen hard werken’. Hans vertelt onder andere hoe je meer plezier krijgt in klanten vinden én binden, hoe je van je offerte een opdracht maakt en hoe je meer winst uit je onderneming haalt met meer rust in je hoofd.
Zijn inspirerende en interactieve presentatie duurt van 15.00 tot 16.00 uur. Aansluitend is er alle tijd om specifieke vragen te stellen, zodat Hans hier dieper op in kan gaan. Alle ondernemers uit de regio zijn welkom! De toegang is gratis en aanmelden kan op debibliotheekaanzet.nl/activiteiten. 

Samenwerking AanZet en de Stadsondernemer
De bibliotheek helpt ondernemers met hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit doen we samen met Stadsondernemer Anasha van Tooren. Anasha adviseert, ondersteunt en motiveert Dordtse ondernemers met een inspirerende programmering in de bibliotheek.

Dit event wordt mogelijk gemaakt door 'kennisdeling', toegang is gratis. Koffie, thee en andere consumpties kunnen contant of per pin worden afgerekend in Café Americain. Tijdens het event wordt beeldmateriaal gemaakt (foto's). Zou je hier niet op willen staan, geef dit bij binnenkomst aan, dan houden wij hier rekening mee.

In het kort
Wat : Kennissessie ‘Slim ondernemen’
Wanneer :woensdag 19 juni, 15.00 tot 17.00 uur
Waar : de Blauwe Kamer van Stadsbibliotheek Dordrecht, Groenmarkt 153
Toegang : gratis | aanmelden via de website

Wanneer?
19 juni 2019 van 15.00 tot 17.00 uur
Organisator
De Bibliotheek AanZet
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.