Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Opening ‘Huiskamer van de buurt’ Bij Bosshardt Dordrecht

Opening ‘Huiskamer van de buurt’  Bij Bosshardt Dordrecht

Feestelijke opening huiskamer van de buurt
Vandaag vindt de officiële opening van Bij Bosshardt in Dordrecht plaats. Deze ‘huiskamer van de buurt’ is gevestigd aan de Bankastraat en biedt een ontmoetingsplek voor bewoners uit de omgeving. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen op deze mooie plek.

Het programma voor deze bijeenkomst ziet er als volg uit:

  • 15.30 uur Ontvangst met koffie in Verpleeghuis De Linde, Bankastraat 158
  • 16.15 uur Aanvang officiële gedeelte
    - Welkom door Jaap van der Plas, directeur bedrijfsvoering Leger des Heils Zuidwest Nederland
    - Korte toespraak van Wethouder Peter Heijkoop (Zorg & Welzijn, gemeente Dordrecht) Cornel Vader, directeur Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg.

Voor de kinderen zetten we het springkussen van de buurt op! En als het allemaal goed gaat dan kun je ook mee met een rondje door de buurt met de Tuk Tuk. Aansluitend op de opening is er een hapje en een sapje.

Wanneer?
21 juni 2019 van 15.30 tot 00.00 uur
Organisator
Bij Bosshardt Dordrecht
Locatie:
Bankastraat 158
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.